Maatschappelijk werker voor mensen met (licht) verstandelijke beperking

Steeds meer mensen met een (licht) verstandelijke beperking wonen thuis of zelfstandig. Zij kunnen met vragen, problemen en verdriet terecht bij een maatschappelijk werker van Advisium. Onze maatschappelijk werkers zijn gespecialiseerd in het werken met mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking

Onze maatschappelijk werkers hebben veel verstand van de vragen en problemen van mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Zij begrijpen de cliënt dus heel goed. De maatschappelijk werker is er niet alleen voor hen, maar helpt ook jouw ouders/verzorgers, begeleiders en andere zorgprofessionals. Ook helpt de maatschappelijk werker de gedragswetenschapper om de situatie van de cliënt in kaart te brengen en met het uitvoeren van het behandelplan. De maatschappelijk werker is dus een systeemspecialist. Het is belangrijk dat iedereen samenwerkt en elkaar begrijpt. Met als doel: de beste begeleiding voor de cliënt. Zodat die zo zelfstandig en prettig mogelijk kan leven.

Veel voorkomende vragen aan de maatschappelijk werker

Vragen aan de maatschappelijk werker gaan vaak over:

Waar vind je ons?

Wil jij graag naar een maatschappelijk werker van Advisium? Ga dan eerst naar je eigen huisarts. De huisarts kan je dan doorverwijzen.

Wil jij eerst meer weten? Stel je vraag dan aan één van onze ervaren medewerksters, telefoon: 0800 3 55 55 55, [email protected].

Direct contact

0800 3 55 55 55

MA - VRIJ  08:00 - 18:00 UUR
OF STUUR EEN MAIL