Specialist voor mensen met (licht) verstandelijke beperking

Behoefte aan een Arts verstandelijk gehandicapten (AVG)? Aan een ergotherapeut, fysiotherapeut of andere specialist voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking? Neem dan contact op met Advisium.

Bij ons werken professionals die zich hebben gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en begeleiden van deze mensen. Wij zijn er voor huisarts, specialist, gemeente en andere verwijzers. Voor ouder en mantelzorger. En natuurlijk vooral voor onze cliënten.

Van AVG tot ergotherapeut

Verspreid door heel Nederland werken bij Advisium onder meer Artsen verstandelijk gehandicapten (AVG), gedragswetenschappers, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten en maatschappelijk werkers. Deskundige professionals met jarenlange kennis en expertise. Wij stellen deze kennis en expertise graag kosteloos beschikbaar aan verwijzers en verzorgers. Samen tillen we de kwaliteit van leven van mensen met een (licht) verstandelijke beperking naar een hoger plan.

Eenvoudige bereikbaar voor direct overleg

We zijn goed en gemakkelijk bereikbaar via 0800 – 3 55 55 55. Via dit nummer is onze kennis en expertise voor iedereen toegankelijk. Desgewenst verbinden wij u direct door met een Arts verstandelijk gehandicapten (AVG). Handig voor huisartsen, specialisten, gemeenten en andere verwijzers. Ook ouders en mantelzorgers kunnen bellen met een specifieke vraag.

Onze specialisten:

Direct contact

0800 3 55 55 55

MA - VRIJ  08:00 - 18:00 UUR
OF STUUR EEN MAIL

Waar zitten wij?