Ben jij een jonge moeder met LVB en wil je ondersteuning in de opvoeding?

Ben jij een vrouw met een licht verstandelijke beperking (LVB) en ben jij in verwachting van een kind? Of heb jij net een kind gekregen? Dan ben jij voor ondersteuning in de opvoeding welkom bij Advisium.

Als jij een kind krijgt, ben je ineens moeder. Jij gaat je kind verzorgen en opvoeden. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Dat is voor moeders met een licht verstandelijke beperking soms niet zo gemakkelijk. Wij begeleiden je graag. 's Heeren Loo Zorggroep biedt in samenwerking met Advisium ambulante begeleiding.

Ambulante begeleiding bij jou thuis

Onze ambulant begeleiders hebben veel verstand van de vragen en problemen die jonge moeders met een licht verstandelijke beperking kunnen hebben. De begeleider komt bij jou thuis en leert jou hoe jij je kind verzorgt en opvoedt. En heb je een dringende vraag? Ook dan kun jij terecht bij de begeleider. Zodat jij zo zelfstandig mogelijk moeder kunt zijn. En kunt genieten van jouw kindje.

Waar vind je ons?

Wil je meer weten? Stel je vraag dan aan één van onze ervaren medewerkers, telefoon: 0800 3 55 55 55, e-mail: [email protected].

Wie betaalt de ambulant begeleider?

Wil jij als jonge moeder graag begeleiding voor jouw zorgvraag én heb jij een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) voor deze begeleiding? Dan wordt de begeleiding vergoed op basis van de (tijdelijke) subsidieregeling voor extramurale behandeling of de Wet Langdurige Zorg (Wlz).

Wij kunnen je ook ondersteunen bij het aanvragen van de verplichte indicatie. Een indicatie bepaalt hoeveel zorg en welke zorg jij vergoed krijgt.

Heb je een gemeentelijke beschikking dan wordt de begeleiding vergoed op basis van de Jeugdwet of de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Direct contact

0800 3 55 55 55

MA - VRIJ  08:00 - 18:00 UUR
OF STUUR EEN MAIL