Last van verzwikte pols, knie of scheve rug?

Heb jij problemen met je enkel, knie of pols? Bijvoorbeeld vanwege een verzwikking of artrose? Dan kan het verstandig zijn om dit gewricht tijdelijk te ontlasten. Een brace, spalk of corset kan helpen. Je kunt deze op maat laten maken bij de orthopedisch instrumentmaker van Advisium. Wij zijn specialist in het behandelen van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. We helpen ook anderen.

Een brace op maat voor jou

Een brace zorgt ervoor dat jouw spieren en gewrichten tijdelijk wat minder worden belast. Een brace kan ook zorgen voor correctie (bijvoorbeeld bij een kind in de groei) en voor het verlichten van pijn, bijvoorbeeld bij artrose. Een brace kan ook voorkomen dat de klacht terugkeert. Wij maken de brace speciaal op maat voor jou. Het grote voordeel hiervan is, dat de brace helemaal is afgestemd op jouw lichaam. Een brace op maat zorgt dus voor de beste ondersteuning van jouw gewricht.

Onderzoek en advies over een brace

Heb je een probleem met je knie, pols enkel of ander gewricht? Ga dan eerst naar een specialist. Zoals een revalidatiearts, reumatoloog of orthopedisch chirurg. Deze specialist kan je dan doorverwijzen naar Orthopedie. Je komt bij ons op een afspraak. We horen graag van jou wat jouw klachten zijn. Ook gaan we je onderzoeken. Daarna geven wij jou advies. Je hoort dan van ons of wij het inderdaad verstandig vinden dat jij een brace krijgt. Met zo'n brace heb je minder last van je klachten. Je kunt dus beter functioneren, thuis, op het werk of op school.

Waar vind je onze orthopedisch instrumentmaker?

Wil jij graag naar onze orthopedisch instrumentmaker? Ga dan eerst naar je eigen huisarts. De huisarts kan jou doorverwijzen naar Advisium. Maak wel eerst een afspraak met ons, telefoon 0800 3 55 55 55, e-mail: [email protected].

Vergoedingen vanuit de basisverzekering

Heb je van jouw behandelend specialist (bijvoorbeeld een revalidatiearts, orthopedisch chirurg, reumatoloog) een medische indicatie voor een brace? Dan kun je een vergoeding krijgen vanuit de basisverzekering. Voorwaarde is dat je de brace minimaal 6 maanden moet dragen. Belangrijk om te weten: voor een brace op maat moet je vooraf toestemming hebben van je verzekeraar.

Voor eventuele vergoedingen op basis van een aanvullende verzekering adviseren wij je om contact op te nemen met je eigen zorgverzekeraar.

Direct contact

0800 3 55 55 55

MA - VRIJ  08:00 - 18:00 UUR
OF STUUR EEN MAIL