Tandarts voor mensen met autisme

Je hebt autisme. En je zoekt een tandarts die jou begrijpt en die zich aanpast aan jou. En die jou goed kan helpen. Ga dan naar Advisium. Hier werken tandartsen die jou goed begrijpen. Zij houden rekening met jou. Ze nemen de tijd voor je en zijn duidelijk in de behandeling.

Onze tandartsen: duidelijk, voorspelbaar en gestructureerd

De tandartspraktijk bestaat uit een tandarts, een preventie/ tandartsassistente, een mondhygiëniste en een orthopedagoge. Zij hebben veel ervaring met het behandelen van mensen met autisme. Met of zonder (licht) verstandelijke beperking. Onze specialisten zijn duidelijk en voorspelbaar. En werken volgens een vaste structuur. Afspraak is afspraak: we beginnen op tijd. Ze vertellen eerst wat er gaat gebeuren, met tekeningen, foto's of picto's. Je weet dus precies wat er gaat komen. De tandarts neemt de tijd voor je. En zorgt dat jij je op je gemak voelt.

Een behandeling van de tandarts kan bestaan uit

  • een stoeltraining. Met deze training laten we je wennen aan het zitten in een tandartsstoel;
  • preventie;
  • advies over het verzorgen van je tanden en kiezen;
  • behandeling door de tandarts;
  • een behandeling onder narcose (als dat écht nodig is).

Waar vind je onze tandartsen?

Wil je graag naar een tandarts die zich heeft gespecialiseerd in het behandelen van mensen met een (licht) verstandelijke beperking en autisme? Neem dan contact op met Advisium, telefoon: 0800 3 55 55 55, e-mail: [email protected].

Wie betaalt de tandarts?

Heb jij een (licht) verstandelijke beperking en woon jij thuis? En wil je graag specialistische tandartszorg? Neem dan voor de vergoedingen contact op met Advisium, telefoon: 0800 3 55 55 55, e-mail: [email protected]. De vergoedingen zijn namelijk complex en sterk afhankelijk van je eigen situatie.

Direct contact

0800 3 55 55 55

MA - VRIJ  08:00 - 18:00 UUR
OF STUUR EEN MAIL