Syndroom bij mensen met (licht) verstandelijke beperking

Heb jij een (licht) verstandelijke beperking? En heb jij daarnaast ook last van een psychische of lichamelijke beperking die te maken heeft met een syndroom? Dan ben je welkom bij Advisium.

Specialisten met kennis van jouw syndroom

Sommige mensen met een (licht) verstandelijke beperking ervaren in hun dagelijkse leven psychische of lichamelijke beperkingen die te maken hebben met een syndroom. Heb jij daar ook last van? Dan ben jij welkom bij Advisium. Onze artsen verstandelijk gehandicapten (AVG) en andere specialisten hebben veel kennis van de verschillende syndromen. Je bent hier dus op de beste plek!

Welke syndromen?

De specialisten van Advisium onderzoeken, behandelen en begeleiden mensen met een (licht) verstandelijke beperking die problemen hebben door één van de volgende syndromen:

Waar vind je ons?

Heb je een syndroom of bestaat het vermoeden dat je een syndroom hebt? De huisarts kan je doorverwijzen. Er is een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig.

Wil jij eerst meer weten? Stel je vraag dan aan één van onze ervaren medewerkers, telefoon: 0800 3 55 55 55, e-mail: [email protected].

Wie betaalt de begeleiding?

Heb jij behoefte aan onderzoek, begeleiding of behandeling voor een syndroom én heb jij een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ)? Dan wordt dit vergoed op basis van de (tijdelijke) subsidieregeling voor extramurale behandeling of de Wet Langdurige Zorg (Wlz).

Direct contact

0800 3 55 55 55

MA - VRIJ  08:00 - 18:00 UUR
OF STUUR EEN MAIL