Wil je beter voor jezelf leren opkomen?

Vind jij het lastig om te praten met anderen? Kun jij niet zo goed voor jezelf opkomen? Dan kun jij de training ‘Opkomen voor jezelf' volgen bij Advisium. Onze therapeuten begeleiden en trainen jongeren met een (licht) verstandelijke beperking. Je bent bij ons dus op de beste plek!

Training voor LVG-jongeren

In de training ‘Opkomen voor jezelf' leer je ‘nee' zeggen als je iets niet wilt of kunt. Ook word jij je meer bewust van jouw eigen emoties, zoals angst, boosheid en onmacht. Je krijgt les in een groep, samen met andere jongeren met een licht verstandelijke beperking. Na afloop van de training kun jij beter voor jezelf opkomen. Je weet beter wat jij zelf kunt en wilt. En jij kunt je eigen grenzen aangeven.

Waar vind je ons?

Wil jij graag een training ‘Opkomen voor jezelf' volgen? Ga dan eerst naar jouw eigen huisarts. De huisarts kan jou doorverwijzen naar Advisium.

Wil je eerst meer weten? Stel je vraag dan aan één van onze ervaren medewerkers, telefoon: 0800 3 55 55 55, e-mail: [email protected]

Wij kunnen jou ook ondersteunen bij het aanvragen van de indicatie. Een indicatie bepaalt hoeveel zorg en welke zorg jij vergoed krijgt.

Bent u een professional? Bel dan 0800 3 55 55 55 en kies ‘Huisarts of andere professional'.

Wie betaalt de training?

Wil jij graag de training ‘Opkomen voor jezelf' volgen voor jouw zorgvraag én heb jij een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) voor deze begeleiding? Dan wordt de training vergoed op basis van de (tijdelijke) subsidieregeling voor extramurale behandeling of de Wet Langdurige Zorg (Wlz).

Wij kunnen je ook ondersteunen bij het aanvragen van de indicatie. Een indicatie bepaalt hoeveel zorg én welke zorg jij vergoed krijgt.

Heb je een gemeentelijke beschikking dan wordt de training vergoed op basis van de Jeugdwet of de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Direct contact

0800 3 55 55 55

MA - VRIJ  08:00 - 18:00 UUR
OF STUUR EEN MAIL