Begeleid zelfstandig wonen met een (licht) verstandelijke beperking

Woon jij op jezelf? Dat is natuurlijk heel fijn. Maar een eigen huishouden kan ook best ingewikkeld zijn. 's Heeren Loo biedt in samenwerking met Advisium ambulante begeleiding en ondersteuning bij jou thuis.

Onze ambulant begeleiders weten waar zelfstandig wonende jongeren met een (licht) verstandelijke beperking mee te maken kunnen krijgen. Je bent bij ons dus op de beste plek.

Ambulant begeleider bij jou thuis

De ambulant begeleider komt bij jou thuis om te helpen. Een paar uur per maand of per week. De begeleider kan je helpen met praktische dingen zoals boodschappen doen, koken en wassen. Met geldzaken. Of met een bezoek aan de dokter. En vind jij het lastig contact te leggen met jouw buren? Dan kan de begeleider je adviezen geven. En de begeleider kan jou helpen meer structuur te krijgen in je leven. Dit zijn zomaar wat voorbeelden. Want misschien heb jij wel andere vragen, klachten of problemen. Jouw vraag staat centraal.

Waar vind je ons?

Wil je meer weten? Stel je vraag dan aan één van onze ervaren medewerksters, telefoon: 0800 3 55 55 55, [email protected].

Wie betaalt de ambulante begeleiding?

Wil jij graag ambulante begeleiding voor jouw zorgvraag én heb jij een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) voor deze begeleiding? Dan wordt de begeleiding vergoed op basis van de (tijdelijke) subsidieregeling voor extramurale behandeling of de Wet Langdurige Zorg (Wlz).

Wij kunnen je ook ondersteunen bij het aanvragen van de verplichte indicatie. Een indicatie bepaalt hoeveel zorg en welke zorg jij vergoed krijgt.

Heb je een gemeentelijke beschikking dan wordt de begeleiding vergoed op basis van de Jeugdwet of de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Direct contact

0800 3 55 55 55

MA - VRIJ  08:00 - 18:00 UUR
OF STUUR EEN MAIL