Nieuws & blog

Jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) en gedragsproblemen. Je raakt er niet mee...
Suzanne had last van epilepsie en onzekerheid. Ze had daardoor moeite op school. Nu is Suzanne...
Familie bezoeken, een praatje met de buurvrouw. Vanzelfsprekend? Niet voor mensen met een...
« Terug

We werken samen met Huis vol Compassie voor een kwetsbare doelgroep

We werken samen met Huis vol Compassie voor een kwetsbare doelgroep

Op donderdag 24 november openden we de polikliniek Flink in Schagen. We werken hier samen met Huis vol Compassie voor een kwetsbare doelgroep: kinderen, jongeren en volwassen met een psychiatrische hulpvraag in combinatie met een (lichte) verstandelijke beperking. Zij kunnen bij deze polikliniek terecht voor gespecialiseerde behandeling.

Psychiatrische hulpvraag én (L)VB

Bij polikliniek Flink werken verschillende behandelaren van Huis vol Compassie en 's Heeren Loo. Zij werken multidisciplinair, bieden thuisbehandeling en zetten stressreductie technieken in. Hierdoor kunnen zij mensen met een psychiatrische hulpvraag in combinatie met een (lichte) verstandelijke beperking beter helpen. Deze doelgroep valt vaak tussen wal en schip. Soms krijgen zij ondersteuning van een psychiatrische instelling, soms van een instelling uit de gehandicaptenzorg. Terwijl het juist belangrijk is dat zij door beiden geholpen worden.

Voor kinderen, jongeren én volwassenen

Bij polikliniek Flink stimuleren we een gezonde levensstijl om overmatig medicaliseren te voorkomen. Daarnaast is het uniek dat         polikliniek Flink zich naast volwassenen ook richt op kinderen en jongeren. De polikliniek is gehuisvest op de Spreng 6 in Schagen en richt zich op cliënten uit de kop van Noord-Holland. We zijn bereikbaar via 0224-745050 of [email protected]

Auteur: Tommie van Essen
Publicatiedatum: $formatted_displaydateReacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat wij doen en te bieden hebben. Ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.

Direct contact

0800 3 55 55 55

MA - VRIJ  08:00 - 18:00 UUR
OF STUUR EEN MAIL