Nieuws & blog

Jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) en gedragsproblemen. Je raakt er niet mee...
Suzanne had last van epilepsie en onzekerheid. Ze had daardoor moeite op school. Nu is Suzanne...
Familie bezoeken, een praatje met de buurvrouw. Vanzelfsprekend? Niet voor mensen met een...
« Terug

Advisium Experience: kennis delen, ontmoeten en samen naar de toekomst kijken

Advisium Experience: kennis delen, ontmoeten en samen naar de toekomst kijken

Hoe ziet de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking er over een paar jaar uit? Welke kansen er liggen voor zorgorganisaties, expertisecentra en behandelaars? En wat is de rol van expertisecentrum Advisium hierin? Deze vragen kwamen aan bod tijdens de Advisium Experience.

Op 13 en 14 februari kwamen de ruim 700 van expertisecentrum Advisium bij elkaar. Advisium is onderdeel van 's Heeren Loo. Voor deze gelegenheid kwam trendwatcher Ruud Velthoven spreken. En ook Frank Bluiminck, directeur van de VGN, en Ditte van Vliet, manager Kwaliteit met Beleid VGN, waren er: "Terwijl het primaire proces van zorg en ondersteuning aan mensen met (verstandelijke) beperkingen iedere dag gewoon doorgaat, is de wereld erom heen volop in beweging. Daarom moeten we ons laten zien. Dat geldt ook voor Advisium."

Advisium is van waarde voor cliënten

Op de Advisium Experience werd een rijkdom aan beschikbare kennis, innovaties en technieken gedeeld. Voorbeelden waarmee we waarde willen toevoegen aan de dagelijkse zorg voor mensen met een verstandelijke beperking:

Bij Advisium werken meer dan 700 zorgprofessionals. Al deze collega's geven elke dag alles wat ze hebben voor goede zorg en een goed leven voor cliënten en hun omgeving. Daarmee heeft Advisium een belangrijke rol in de VG-sector. Van de dagelijkse behandeling van cliënten binnen en buiten 's Heeren Loo tot wetenschappelijk onderzoek, zorgbeleid en innovatie. Kijk op www.advisium.nl voor een overzicht van alle behandeldiensten.

Auteur: Tommie van Essen
Publicatiedatum: $formatted_displaydateReacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat wij doen en te bieden hebben. Ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.

Direct contact

0800 3 55 55 55

MA - VRIJ  08:00 - 18:00 UUR
OF STUUR EEN MAIL